De DuurSame kaart van Breda

De DuurSame kaart van Breda

De DuurSame kaart van Breda.

Breda DuurSaam en Nudge hebben de handen ineengeslagen om Breda sneller te verduurzamen. En daarhebben we jou voor nodig! Als vriend of (maatschappelijk)initiatief.

De initiatieven
Maatschappelijke initiatieven mogen niet ontbreken. Er zijn al heel wat duurzame initiatieven in Breda op het gebied van o.a.energie, sociale cohesie, locale voeding, educatie. Deze initiatieven kunnen nu zichtbaar worden op de duurzame kaart van Breda. Als initiatief kun je op deze manier slim gebruik maken van het aanbod van de Vrienden (bedrijven). Aanmelden van jouw initiatief is gratis. Als het voldoet aan deze voorwaarden, dan zetten wij jouw initiatief op de kaart. Hoe meer initiatieven hoe beter de Bredase samenleving kan zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid.
Mail jouw initiatief naar esther AT bredaduursaam DOT nl.

De Vrienden
Een Vriend biedt naast een geldbedrag (om de kaart mogelijkte maken) een Vriendendienst aan in de vorm van producten, diensten of uren. Op de kaart staan ook duurzame maatschappelijke initiatieven. De initiatieven kunnen de Vrienden op de kaart vinden en zien welke vriendendienst deze aanbieden. Zo kunnen er matches ontstaan. Het is de bedoeling dat er één grote Bredase duurzame Vriendenkaart ontstaat met prachtige matches.

Vragen en antwoorden

Ik wil me aanmelden als initiatief

Dat kan! Maatschappelijke initiatieven mogen niet ontbreken en aanmelden is gratis. Als het voldoet aan deze voorwaarden, dan zetten wij jouw initiatief op de kaart. Hoe meer initiatieven hoe beter de Bredase samenleving kan zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Mail jouw initiatief naar esther AT bredaduursaam DOT nl.

Ik wil me aanmelden als vriend


Wat kost het?
Dat hangt af van de grootte van uw organisatie. Zie hier een overzicht

Wat krijg ik daarvoor?

Wij zorgen er samen met Nudge voor dat jij zichtbaar wordt als Vriend. Dat doen we op verschillende manieren:

  • Je krijgt een persoonlijk profiel op de kaart met zowel lokale als landelijke exposure.
  • Je wordt met logo en link ook nog vermeld op de Vrienden van Nudge pagina.
  • Activatie van vriendschap op social media.
  • Een vriend krijgt toegang tot vier businessbijeenkomsten per jaar. Lees hier meer.
  • Gratis deelname aan NudgeLive.

Daarnaast toon je jouw betrokkenheid bij de samenleving. Op deze manier ondervind je hoe leuk en inspirerend het is om bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Daarnaast zorgt hetvoor verbinding met de andere vrienden (bedrijven). Dit betekent toegang tot een nieuw netwerk en wie weet nieuwe klanten. Als Vriend krijg je inzicht in wat er in de samenleving aan de hand is op het gebied van duurzaamheid. Het geeft de mogelijkheid om concrete invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Interesse? Neem contact op met Esther Ruiten: esther AT bredaduursaam DOT nl.

Doe ook mee
Samen brengen we een duurzame samenleving sneller dichterbij, dat is het motto van Breda DuurSaam. En hoe zou je het daar niet mee eens kunnen zijn? Als Vriend kun je een concrete bijdrage leveren. Niet alleen in geld, maar vooral ook in de vorm van producten, diensten of uren. Op deze manier draag je bij aan een van de initiatieven (projecten) uit de buurt.Zo maken we samen het verschil en kunnen we een grotere impact bereiken.