Verbinden

Lorem ipsum dolor sit amet, rutrum lectus non libero molestie pellentesque

Breda DuurSaam zorgt ervoor dat gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Een goed voorbeeld hiervan is het Duurzaam Café dat vier keer per jaar worden georganiseerd.

Om nieuwe contacten te leggen, gaat men, onder het genot van een drankje, ‘speed-daten’ om zo meer te weten te komen over bijvoorbeeld zonnepanelen of over duurzame ontwikkelingen op het gebied van voedsel, mobiliteit, energie en bouwen.

Deze avonden zijn gratis toegankelijk en vinden elke keer op een andere locatie plaats. Dan weer op een school, dan weer bij een (duurzaam) bedrijf. Op deze manier heeft de gastheer een kans om zich te profileren en maken Bredanaars kennis met wat er in hun stad leeft.

De gemaakte ‘matches’ worden aan het eind van de avond besproken en zullen naderhand online worden geplaatst en gevolgd om te zien wat er uit voort komt.

Mocht je ook interesse hebben in deze avonden, meld je dan aan bij deze LinkedIn-groep. Op die manier komt men met elkaar in contact en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Duurzaam Café wordt mede georganiseerd door de gemeente Breda