Duurzaam Café

Nieuwe Tegenlicht Meet Up Breda: “Het einde van de manager”

Posted at 26 maart 2015 | By : | Categories : Duurzaam Café,nieuws | 0 Comment

Na de dynamische onderwijs-meet-up, organiseert Breda DuurSaam in samenwerking met Mezz op dinsdag 14 april de derde Tegenlicht Meet Up Breda met als onderwerp “Het einde van de manager”.

Deze avond stellen we de ‘oude’ rol van de manager aan de kaak!
Voldoen de oude structuren aan de behoeftes van het nieuwe werken en is er genoeg ruimte voor zelfsturende teams? Is de tijd rijp voor meer verantwoordelijkheid & zelfbepaling van onderop in plaats van controle & regulering van bovenaf? Ben er bij en doe mee: wordt de manager meer een coach die de werknemers zelf hun taken leert managen?!

VPRO’s Tegenlicht is een informatief programma waarin nieuwe ideeën en trends op het gebied van politiek, economie, sociologie en wetenschap worden onderzocht en telkens de vraag wordt gesteld of het ook anders kan in onze samenleving. Tijdens een Meet Up worden delen van een Tegenlicht-uitzending getoond, waarna een moderator vragen stelt en discussie uitlokt. Waarbij de belangrijkste vraag zal zijn: “wat betekent deze ontwikkeling voor de stad Breda?”

Dus kom naar Tegenlicht Meet Up Breda en doe mee!

Inloop vanaf 19:30, aanvang 20:00 en we ronden om 22:00 af.
Vrije entree @Mezz (grote zaal), Keizerstraat 101 in Breda.

Volg deze evenementen op Facebook.

Bekijk hier de aflevering op Tegenlicht.

Comments are closed.